Kun pasta oli keitetty ja laitettu valumaan, kuullotin kattilan pohjalla pari valkosipulinkynttä ja suikaloitua kesäkurpitsaa. Lisäsin muutaman pakastepinaattikuution ja kourallisen pakasteherneitä. Ruokakermapurkista oli edellisen ruuanlaiton jäljiltä jäänyt puolet, sen lisäsin kattilaan samaan aikaan suikaloidun pastan kanssa. Mausteeksi suolaa, pippuria, sitruunamehua, tuoretta ruohosipulia sekä parmesaania.
Vihreä pasta maistui oikein hyvin iltapalaksi, poikaystäväkin kehui! Olisin kaivannut kuitenkin ehkä vielä jonkinlaista särmää makuun; ehkä lisää parmesaania tai suolaa, lisää sitruunamehua tai mieluummin limeä, hiukan limenkuorta, ja mahdollisesti pikkuisen hunajaa. Ensi kerralla sitten tuunattu versio!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti