Järkkäri jäi kotiin, mutta puhelimella kuvattuna annos näytti tältä! |
Molemmilla kerroilla seurasin Alexander Gullichsenin alkuperäistä avokadopastareseptiä; tosin ensimmäisellä kokkauskerralla kaupasta ei saanut lehtipersiljaa, ja molemmilla kerroilla korvasin pecorinon parmesaanilisäyksellä. Ensimmäisestä kerrasta viisastuneena laitoin tällä kerralla enemmän valkosipulia, chiliä ja avokadoa kuin ohjeessa käskettiin - muistan, että jäimme silloin kaipaamaan lisää makuja. Pastan määrää vastaavasti taas pienensin hiukan. Tällä kerralla ruokaa oli ensinnäkin juuri sopiva määrä (viimeksi sitä jäi ja seuraavana päivänä lämmitetty avokado maistuu ihan kamalalta), ja mautkin olivat kohdillaan. Reseptiä saisi siis minun mielestäni muokata niin, että valkosipulia ja chiliä olisi tupla-annos, ja avokadojakin laitoin kahden sijaan kolme. Pienellä soveltamisella saimme oikein mainion sunnuntaiaterian lähes ylikypsistä avokadoista!
En silti itkenyt vieläkään.
Ei itketty mutta nautiskeltiin. Ehkä kolmas kerta toden sanoo. :-)
VastaaPoistaEhkä! :P
Poista