tiistai 12. joulukuuta 2017

Kortteja ja heijastimia

Kuten taisin viime postauksessa mainita, läppärini hajosi tuossa noin kuukausi takaperin ja menetin sen myötä kahden vuoden valokuvat ja paljon muita tiedostoja, joista ei ollut varmuuskopioita (ihan omaa tyhmyyttä tietenkin). Olen onneksi saanut kalasteltua WhatsAppista ja muista lähteistä joitakin kuvia takaisin, ja sieltä löysin myös yhden ainokaisen kuvan viimevuotisista joulukorteista. Tämän vuoden kortit urakoin eilen - ne pääsevät näytille sitten ensi joulun alla. Mutta tässä viimevuotisia. Yksinkertaisuus on mielestäni kaunista, jälleen kerran.


Korttipohjan päälle liimasin valkoista paperia reunat kuviosaksilla leikattuina, ja tähdet ovat erilaisista lahjapaperien jämäpaloista tehtyjä. Näistä korttipohjista suurin osa taisi löytyä kotoa jo valmiiksi, kuten muutkin materiaalit, joten kortteja varten ei juuri tarvinnut ostaa mitään uutta - korkeintaan kirjekuoria, muistelisin. Askartelin myös jokusen heijastimen viime jouluna lahjaksi, tässä muutama näytille!


Mistä sinä saat ideoita joulukorttien tekoon? Ostatko paljon uutta materiaalia kortteja varten vai käytätkö kierrätysmatskuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti