torstai 3. tammikuuta 2019

Post-joulu


Pikkuisen jälkijunassa muutama pieni jouluidea reilun vuoden takaa - jospa joku googlatessaan löytää nämä ensi joulua suunnitellessaan ja saa jotain inspiraatiota!


Uutta lahjapaperia ei tarvitse ostaa, kun käyttää vanhoja - ja mielikuvitustaan. Ylimmän kuvan mustavalkopaperi on jostain lukioajoiltani, en edes tiedä mistä se on tullut, mutta se on ollut mulla joskus julisteena seinällä ja sittemmin odottanut sopivaa paketointikohdetta.

Keskimmäisen kuvan lahjaan käytin itse joskus lahjan mukana saamaani lahjapaperia. Siistin vähän reunoja, ja jäljelle jäänyt paperi peitti hyvin pienen lahjan. "Karkkimuotoinen" paketointi on helppo ja kivan näköinen!

Alimmaisen pakettikuvan paperi on Marimekon mainoslehdestä, ihan siis sanomalehden sivu. Sen kanssa täytyy olla vähän varovainen, ettei paperi repeä, ja paketoitavan lahjan on myös hyvä olla suht tasainen reunoiltaan.


Kokeilin viime vuonna myös ensimmäistä kertaa tehdä itse jalkakylpypommeja. Löysin netistä ohjeen, jota hieman muokkailin, ja lopputulos oli oikein hyvä. Purkit ovat kierrätettyjä vauvanruokapurkkeja, kankaat jämäpaloista leikattuja ja kortit myös askartelujämistä tehtyjä. Näitä olen tehnyt sittemmin uusiakin satseja ja antanut pieniksi lahjoiksi erilaisissa tilanteissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti