keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kaunista syntymäpäivää!

Jo maaliskuussa kirjoitin saaneeni tädiltäni remppahommista ylimääräisiksi jääneitä tapetinpaloja, mutta vasta nyt ensimmäinen niistä sai uuden käyttötarkoituksen.


Tämä tapettinäytepala oli tavallaan samettipintaisen tuntuinen. Kukkakuvio on aika hallitseva, mutta sitten kuitenkin jokseenkin hillitty.


Leikkasin pienen kaistaleen toisesta reunasta pois...


...ja tapetinpala oli valmis kietomaan sisäänsä synttärilahjan! Tapetti oli kylläkin sen verran paksua, että paketoinnin jälkeen ohut teippi ei meinannut pysyä kiinni, vaan taitokset poksahtelivat koko ajan auki. Onneksi leveä punainen lahjanauha pelasti asian.


Yksinkertaisen kaunis lahja, vaikka itse sanonkin!

2 kommenttia:

  1. Hei! Joulu on taas lähestymässä ja haluaisin vähän jotain uutta paketointiin (sanomalehdet on jo kokeiltu)! Miten tuollainen ristiin nauhoittaminen oikeen käytännössä tapahtuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tuo nauhansitomistyyli on hyvinkin yksinkertainen, mutta tuo heti erilaista ulkonäköä lahjaan. Jos selostan tuon viimeisen kuvan avulla: aloitin vasemmasta alakulmasta, laitoin nauhan keskikohdan tuohon kulmaan etupuolelle ja käänsin nauhan päät lahjan taakse. Lahjan takana nauhat menevät vinottain ylöspäin kohti oikeaa yläkulmaa, ja sieltä sitten taas käänsin nauhat etupuolelle ja solmin ne. Nauhan täytyy pysyä tarpeeksi tiukkana koko ajan, jotta onnistuu. Toivottavasti saat selvää ohjeesta! :D Paketoinnissa tosiaan sanomalehdet ovat kivoja, myös tavallinen "puunruskea" voimapaperi erilaisin nauhoin ja vaikka tarroin koristeltuna, nauhoina toimivat myös kauniit kangasnauhat, pienet lahjat voi paketoida vaikka lehdestä leikattuihin kauniisiin mainossivuihin tai tarpeettomiin nuottipapereihin. Itse en ole vuosikausiin ostanut kuin varmaan yhden tai kaksi lahjapaperirullaa koko aikana, vaan olen säästänyt hyväkuntoisia, kuosiltaan kivoja lahjapapereita ja saamiani lahjakasseja ja käyttänyt niitä uudelleen paketointiin.

      Poista