lauantai 26. lokakuuta 2013

Kohtahan se joulu jo on

Huomenna on syyslomani viimeinen päivä. Syysloma on yleensä minulle se syksyn taitekohta, josta alkaa joulufiilis. Vietin lomaviikon Roomassa, ja jo siellä jonain iltana päässäni soi joululaulu... Joten tästä se sitten taitaa alkaa. Esittelenpä muutamat viimevuotiset, kierrätysmateriaaleista askarrellut joulukortit.


Ensimmäisen kuvan kortteihin käytin vanhan seinäkalenterin sivuja. En ollut raaskinut heittää kahta aikanaan joululahjaksi saamaani pahvista seinäkalenteria pois, koska niissä oli niin kauniita kuvia ja kivat värit. Nyt ne pääsivät hyötykäyttöön: leikkasin palaset kuviosaksilla ja liimasin tavalliselle korttipohjalle. Käytin lähinnä marras- ja joulukuun sivuja; olisi ollut mielestäni hassua lähettää joulukortti kesäkuun kalenterilla.


Näin kauniit kuvat löytyivät myös samaisesta kalenterista kuvapuolelta. 


Viimeisen kuvan kortteihin käytin jostain maman Kotiliedestä leikkaamani sivun, joka esitteli Kotilieden vanhojen joulunumeroiden kansikuvia. A4-kokoisesta sivusta riitti neljään korttiin, ja taas kuviosakset olivat käytössä. Taidan kyllä käyttää niitä joka joulu. Tänä vuonna voisin keksiä jotain muuta.

Kannattaa bongailla kauniita sivuja lehdistä ja kalentereista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti