torstai 18. kesäkuuta 2015

Pikapaketti

Kesätouhujen lomassa lähetin Saksaan vaihtariperheeni isälle pari suomalaista (saksankielistä tietysti) dekkaria synttärilahjaksi. Paketoin lahjan maman luona, ja häneltä löytyi myös tarvikkeet postipussin väsäämiseen (ei ole epäselvää mistä olen perinyt hamstraajan luonteeni...). Finlaysonin keskikokoinen paperikassi pääsi käsittelyyni ja siitä muotoilin oivan paketin lahjalle. Kirjat oli siis pakattu nättiin lahjapaperiin jo etukäteen, josta en kuitenkaan hoksannut ottaa kunnon kuvaa.


Leikkasin ensin pois paperipussin kahvat ja yläreunaa sen verran, että kassin sai taitettua kirjojen ympärille kaksinkerroin.

Siellä näkyy kaunis sinipallollinen lahjapaperikin!

Taitoin reunan ja teippasin tiukasti kiinni.


Kassin kyljessä oli iso musta tarra, jonka revimme pois - ja josta jäi ruma jälki. Leikkasin jämäpalasta sopivan kokoisen kaistaleen ja teippasin sen peittämään jäljen.Tähän ylimääräisen kaistaleen päälle laitoin vielä pari valkoista tarraa, joihin kirjoitin osoitteen. Ei pöllömpi paketti kierrätysmateriaaleista! Nykyään on niin kivoja paperikasseja, että ne kannattaa säästää tällaisia tapauksia varten.

PS. Pääsin eilen muuttamaan takaisin kotiin putkiremontin jälkeen! Kuvia on ehkä jossain vaiheessa odotettavissa, kunhan saan paikat ensin järjestykseen. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti