perjantai 7. lokakuuta 2016

Superhelppo pipotuunaus

Syksyn kylmetessä olen kaivanut esiin lämpimät huivit ja pipot. Huomasin, että oikeasti lämpimiä pipoja minulla ei ole kovin montaa. Tällä hetkellä kun raha ei tunnu todellakaan kasvavan puussa, en lähde ensimmäisenä uuttakaan ostamaan - niinpä kaivoin kirppiskasastani jo useaan otteeseen myynnissä olleen punaoranssin pipon. Ostin sen jokunen vuosi sitten alennuskorista kolmella eurolla. Se on ihan kiva, mutta viime talvena en muistaakseni pitänyt sitä kertaakaan, koska se tuntui vähän tylsältä, ja siksi laitoin sen kirppiskasaan. Nyt päätin kuitenkin tuunata sitä pikkuisen.


Väkersin pipoon vanhan kunnon villalankatupsun. Ohjeita löytyy netistä pilvin pimein, joten en sen enempää tupsun teosta ala tässä selostaa. Vajaan puoli tuntia kierittelin mustaa lankaa tupsuksi, ja toivoin, että siitä tulee sopivan kokoinen, kun en yhtään muistanut minkä kokoisia tupsuja olin aikanaan samoilla kehikoilla tehnyt.
Tupsusta tuli onneksi juuri sopivan kokoinen ja myös tarpeeksi tuuhea - pikkuisen sitä vielä saksilla lopuksi trimmailin.


Pujotin tupsun kiinnityslangat neulalla pipon läpi ja solmin ne tiukasti nurjalle puolelle. Tarvittaessa ne saa napsaistua poikki, jos vaikka joskus haluaakin ottaa tupsun pois tai vaikka vaihtaa tilalle toisen värisen!Hyvin simppeli ja nopea tuunaus teki minun mielestäni piposta heti monta kertaa kivemman näköisen.Tällaista pikku puuhastelua vapaapäivän kunniaksi. Tai itse asiassa alkaneen täysin vapaan viikonlopun. Hyvin harvoin pääsen sellaista viettämään. Taidan lähteä ulkoilemaan tuonne auringonpaisteeseen ja kauniiseen ruskaan, syödä jotain hyvää, puuhastella vähän lisää kotijuttuja, sekä sytyttää kynttilän yhden blogini aktiivisen lukijan, rakkaan mummini muistolle. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti