keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Avain uuteen kotiin

No ei vaan. Uuden kotini avainta en sentään kanna kaulassa. Sen sijaan muuttotohinoissa löytyi muutama vanha avain, joiden alkuperästä ei ole muistikuvaa. Yksi avain oli ihana vanhanmallinen, josta päätin tehdä kaulakorun. Olen tosi huono käyttämään kaulakoruja (paitsi tietysti kaulassa roikkuu aina mummilta saatu pieni sydänkoru); kuitenkin viime aikoina olen värikkäiden helminauhojen sijaan tykästynyt isohkoihin, jotain esittäviin riipuksiin. Sellaisista omistan ainoastaan yhden viiksikorun, joten avainkoru on hyvää vaihtelua sille. Ikivanha nahkanauha sopii väriltään avaimen kaveriksi, ja kuinka kivalta koru näyttääkään erityisesti mustan paidan kanssa!


Hallussani on kyllä myös avain uuteen kotiin - muuttoauto kiikutti parisen viikkoa sitten tavarat muutaman sadan kilometrin päähän entisestä sijainnista. Blogi on ollut kesälomalla, oikeastaan pakkolomalla, kun ei muuton ja kaiken muun hässäkän keskellä ole ollut aikaa väsäillä yhtään mitään. Kotipäivät ovat kuluneet erinäisten kodin tarvikkeiden metsästykseen pitkin kaupungin puoteja ja kirppiksiä, ja välillä pitää reissata uuden kotikaupungin, ex-kotikaupungin ja vielä ex-ex-kotikaupunginkin väliä. Aikamoista suhaamista on siis ollut tämä heinäkuu. Jospa elokuussa ehtisin asettua ja kaivaa taas tuunausideat jostain mielen syövereistä.

Kivaa, että blogia on hiljaisesta heinäkuusta huolimatta kuitenkin selailtu päivittäin - ilahduttaa tietää, että joku lukee juttujani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti