lauantai 17. elokuuta 2013

Syksyn satoa

Tuunausjutut ovat jääneet viime aikoina vähemmälle kesäkiireiden takia. Kyllä sitä sitten ehtii syksyn ja talven pimeinä iltoina näpertää jotain itsekseen sohvannurkassa - kesällä pitää mennä ja tehdä, nähdä ja kokea.

Toukokuun lopulla hehkutin siirtolapuutarhan ihanuutta, tänään hehkutus saa jatkoa. Poikkesin jonain arki-iltana pyörälenkillä uuden kotikaupunkini siirtolapuutarhassa ja bongasin mainoksen tulevista satomarkkinoista. Tänään kävin ystävien kanssa kyseisillä markkinoilla - jotka olivat kyllä pienimuotoisemmat kuin olimme kuvitelleet, mutta kaatosade varmasti vaikutti asiaan. Siirtolapuutarhan väki myi oman sadon herkkuja; minä ostin porkkana-karviaishilloa (ns. köyhän miehen lakkahillo) ja punaherukka-karviaismehua, ja sain kaupanpäällisiksi kauniita kukkia ja reilun pussillisen omenoita!


Näistä ihanista herkuista riittää iloa ja virtaa töiden aloitukseen. Nyt on tavallaan minun kesäni viimeinen viikonloppu! (...ja kylmän sadesään takia olen jo näköjään ihan syksyfiiliksissä, koska nimesin postauksen otsikonkin noin!)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti