keskiviikko 21. elokuuta 2013

Teipatut pyykkipojat

Tässä projektissa ei varsinaisesti käytetty mitään jämiä, mutta päätinpä kuitenkin esitellä väsäykseni, kun niistä tuli niin kivoja!


Olin ostanut kauan sitten puisia pyykkipoikia askartelukäyttöön. Pakkaus oli avattu, mutta mitään en niistä ollut vielä tehnyt. Olin ostanut myös jokin aika sitten Tigerista hauskoja teippejä (lienevätkö niitä kuuluisia washi-teippejä, en tiedä?), joita en juurikaan ollut vielä käyttänyt. Tänään huomasin, että teippi on samanlevyistä kuin pyykkipojan kylki. Teippailin kaikilla kolmella teipillä muutaman pyykkipojan kyljet värikkäiksi ja liimasin pari pientä magneettia kunkin yksilön takapuolelle. Taas vähän jotain erilaista jääkaapin oveen!


4 kommenttia:

 1. Onpa hauska tuunaus! Oon myös ostanut Tigerista teippejä, ja ymmärtääkseni ne on ihan tavallista kuvioitua teippiä, kun taas washi-teipit on paksumpaa ja mattapintaisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa selvä! Nämä teipit lähtevät kyllä niin helposti irti, kun ne on kerran laittanut johonkin, että ajattelin niiden sen takia olevan mahdollisesti washi-teippejä. Kun eivätkös ne ole sellaisia mitä voi huoletta irrotella ja teippailla uudestaan? Noh, joka tapauksessa oli kiva kun löytyi noin riemastuttavia teippejä! Viiksiteippi on kyllä ihan lempparini, voisin vaikka tapetoida kotini sillä. :D

   Poista
 2. Heippa! Joskus viime vuonna löysin sun blogin sattumalta jonkun askartelun kautta ja sain valtavasti inspiraatiota. Tekemäsi jutut jäi mieleen - mutta blogin nimi ei ja siitä lähtien olenkin tätä etsinyt :o Olin jo varma että tää on suljettu tms. mutta onneksi kuvahaulla löytyi ! Kiitti ideoista ja persoonallisesta sivustosta, joka ei ole pumpattu mainoksilla ja epäaidoilla asetelmilla ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että olet inspiroitunut lukiessasi blogiani! Tämä on tosiaan vähän tällainen erilainen, en halua mitään mainoshässäköitä enkä myöskään liian siloiteltua ja keinotekoista fiilistä kuviin. Parhaillaan taas odottelen inspiraationpuuskaa, kun viime viikkoina en ole päivittänyt yhtään mitään. Mutta ehkäpä se tästä taas! Kiitokset kivasta palautteesta!

   Poista