keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Köyhän pilatesrulla

Meillä oli jokin aika sitten työpaikan liikuntapäivä, jolloin pääsimme mm. kokeilemaan eräässä kuntokeskuksessa eri liikuntalajeja ja -välineitä. Silloin tutustuin pilatesrullaan, jolla rullailtiin lihaksia kehonhuoltomielessä. Voin kertoa, että kyllä sattui. Ja kyllä teki hyvää. Siitä asti takaraivossa on kolkutellut ajatus oman pilatesrullan hankkimisesta, mutta en ole kuitenkaan raaskinut sellaista ostaa, kun ne ovat aika hintavia.

Pari päivää sitten keittiöstä loppui folio. Folionrippeiden alta paljastui tukeva pahvirulla, jonka aioin aluksi viedä töihin askartelumateriaaliksi. Tänään sain kuitenkin kuningasidean: kokeilin pahvirullaa pilatesrullan tapaan, ja se oli mainio ensiapu jännittyneille lihaksille! Pahvirulla on toki kovempi ja paljon pienempi kuin pilatesrulla, mutta kotikäytössä oikein kelpo peli.
Tulipa mieleeni, että tähän tarkoitukseen myös kaulin olisi passeli väline!

2 kommenttia:

  1. Pilatesrullan saa tehtyä myös halkaisijaltaan 15 cm viemärinputken pätkästä, jos haluaa pehmikettä, kiinnittää telttapatjaa pintaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Minä itse asiassa kävin juuri tänään ostamassa itselleni ihan oikean pilatesrullan ja sillä rullailen tästedes :)

      Poista