sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

You CAN be different


Tässäpä yksi jo ennen joulua tekemäni tuunaus, jonka olen yksinkertaisesti unohtanut postata blogiin! Meillä tehtiin marraskuun lopulla iso inventaario, josta taisin joskus aiemmin jo mainitakin. Yhteensä noin 15 kiloa meidän molempien vanhoja vaatteita lähti kierrätykseen. Erityisesti poikaystäväni laittoi omiaan aika rankalla kädellä pois. Yksi poistokasaan lentäneistä hänen vaatteistaan oli tämä paita, jossa on mielestäni hieno sanoma, ja paita on tosi kiva muutenkin. Harmi vaan, se oli jo sen verran vanha ja kulunut, että päälle sitä ei oikein viitsinyt enää laittaa.


Kävin salaa pelastamassa paidan poistokasasta ja nappasin sen talteen - halusin säästää paidan kuvan ja tehdä siitä taulun.


Mittailin kuvan reunamittoja ja löysin Clas Ohlsonilta juuri sopivan kokoiset kehykset kuvalle. Olen aiemminkin tehnyt t-paidasta taulun; Thaimaasta ostamani, aika nopeasti huonoksi mennyt Converse-paita päätyi kehyksiin ja koristi meidän eteistä vielä eiliseen asti. Nyt kun meillä on kaksi kissaa, joiden meno yltyy välillä aika vauhdikkaaksi, totesimme taulun pysyvän paremmin turvassa jossain muualla.



Leikkasin kuvan irti paidasta ja sovittelin sen kehyksiin. Annoin taulun poikaystävälle joulun aikaan. Hän oli iloisen yllättynyt, kun olin keksinyt säästää hänelle tärkeän paidan kuvan tällä tavalla!


2 kommenttia:

  1. Erittäin hyvä idea! Sääli tuollaista paitaa olisi ollut heittää poiskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onneksi huomasin sen poistokasasta ja nappasin talteen!

      Poista