sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Money money money

Vanhat kolikot ovat kauniita. Useilta ulkomaanmatkoilta on jäänyt muutama ylimääräinen lantti, joista useimmat eivät enää kelpaa valuuttana, koska maa on ottanut eurot käyttöön. Minä laitoin matkamuistot jääkaapin oveen: liimasin kolikon taakse kontaktiliimalla magneetin. Liimani on tosi vanhaa, ja mietin, mahtaako se enää pitää, mutta ainakin toistaiseksi on toiminut ihan hyvin.



Askartelulaatikostani löytyi muutama pyöreä magneetti, mutta niiden loputtua totesin kaupassa, että saksilla leikattava magneettilevy on paljon edullisempi vaihtoehto kuin nuo pyöreät. Voi leikata sellaisen palan kuin haluaa. Omasta levystäni olen saanut jo varmaan pariinkymmeneen erilaiseen magneettiin palat, ja levystä on ainakin kaksi kolmasosaa vielä jäljellä. Samaan hintaan olisi kyseisestä askartelukaupasta saanut muistaakseni kymmenen tuollaista pyöreää.


Persoonallinen vaihtoehto muovisille matkamuistomagneeteille tai kaiken maailman aforismeille - ja myös vaikkapa kiva pikku lahja maailmanmatkaajan jääkaapin oveen :)


Lapsiperheissä vanhat kolikot voi tietysti ottaa hyötykäyttöön lasten kauppaleikkeihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti