tiistai 28. tammikuuta 2014

Raidallisia kirppislöytöjä

Kuten ehkä olen joskus aiemminkin todennut, kirppis on mielestäni yksi maailmankaikkeuden parhaista keksinnöistä. Olen nuoresta asti ollut kirppisfani ja löytänyt vuosien mittaan niiltä niin vaatteita kuin muutakin tavaraa. Itse olen toki myös myynyt omia tavaroitani kirppiksellä.

Nyt täytyy vähän hehkuttaa, kun olen tehnyt niin hyviä löytöjä: uusi harrastukseni taitaa olla maripaitojen keräily kirppiksiltä. Marimekon raitapaidat ovat minusta ihania ja ajattomia vaatteita, samoin kuin myös pallopaidat. Omistan tällä hetkellä yhden pallopaidan ja neljä raitapaitaa, joista kolme on löytynyt ihan tässä parin vuoden sisällä kirppiksiltä.


Punavalkoraidallinen lyhythihainen paita löytyi Kouvolasta hintaan 6 euroa, pitkähihainen punasävyinen Porista 3 eurolla ja uusimpana tulokkaana keltaoranssi ihanuus Lahdesta, hintana silläkin vaivaiset 3,50 euroa. Siis kolme todella hyväkuntoista maripaitaa yhteensä 12,50 eurolla! Ihmiset, käykää kirppiksillä!
Kaikki kolme ovat senttikokoisia paitoja, ja pitkähihaisissa hihat jäävät armotta lyhyiksi, mutta käytän niitä "3/4-hihaisina" eli käärin ne aina kyynärpäiden kohdille. Olin aika pitkään katsellut tuota keltaoranssia väriyhdistelmää, ja nyt sunnuntaina tärppäsi! Jipii!

Pari viikkoa sitten kasvatin myös toista keräilykokoelmaani kirppiksen kautta ihan huikealla löydöllä: Muumimukit Lumilyhty sekä Pikku myy liukumäessä YHTEENSÄ 30 eurolla. Vai joko hehkutin niistä...? Joka tapauksessa ihan mahtavaa! :)

On löytöjä ja sitten on "löytöjä". Viime viikolla ystäväni laittoi Facebookiin linkin Paskat kirppislöydöt -nimiseen blogiin, jota itsekin aloin selailla, ja on kyllä ihan huikeita juttuja, täytyy sanoa. :D Suosittelen kurkkaamaan, minkälaisia löytöjä blogin naiset sekä lukijat ovat tehneet (ihanaa tuo heidän sarkasminsa)! Jotkut blogiin päässeet asiat ovat minusta ihan käyttökelpoisia juuri vaikka askartelutarvikkeeksi tms, mutta suurin osa kyllä jotain aivan muuta. Kaikkea sitä ihmiset kirppiksellä yrittävät myydä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti