maanantai 6. tammikuuta 2014

Virkatut heijastimet

Vuosi vaihtui ja varsinaiset työt alkavat huomenna! Toisaalta lomailua olisi mukava jatkaa vielä pidempäänkin (koska ison osan lomastani olen ollut puolikuntoisena), toisaalta alkaa olla jo vähän ikävä lapsosia.

Näin vuoden ensimmäisenä postauksena ja pimeimpänä aikana esittelen sukulaisperheelle joululahjaksi tekemäni heijastimet.


Valitsin perheenjäsenten lukumäärän mukaan viisi eriväristä pikkukerää, ja värejä valitessani koitin hiukan miettiä, mitkä saattaisivat kullekin olla mieleen. Lopullinen heijastimien valinta jäi kuitenkin lahjansaajien vastuulle, koska en nimennyt niitä vaan annoin kaikki samassa paketissa perheelle. Saivat sitten itse kukin valita suosikkinsa.

Virkkasin pienen pyörylän, ja ulkoreunaan ketjusilmukoilla pienen lenkin, johon pujotin kullanvärisen klipsin.Leikkasin leveähköstä heijastinnauhasta pyöreät palat ja ompelin ne käsin heijastinten keskelle.


Ainakin kameran valossa heijastaa hyvin! Toki pimeällä näiden kanssa on hyvä olla muitakin heijastimia, koska nämä ovat niin pienet. Klipsin ansiosta se on näppärä laittaa nopeasti paikalleen, jos heijastinta haluaa päivänvalon aikaan säilyttää taskussa - ei tarvitse räpeltää hakaneulan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti