perjantai 21. helmikuuta 2014

Lisää kirppishehkutusta!

Oi oi oi oi oi!

Haaveissa on pitkään ollut varrelliset Converset; viime aikoina olen tykästynyt erityisesti luumunvärisiin, mutta punasävyisetkin ovat aina erittäin jees. Meinasin jo pari viikkoa sitten hätäpäissäni ostaa luumunväriset alennuksesta, mutta onneksi jätin ne kuudenkympin hintaiset popot kauppaan. Eilen nimittäin osuin kreivin aikaan eräälle kirppikselle, jonne nuori naishenkilö oli juuri tuomassa lisää tavaraa myyntiin.

Nainen hinnoitteli tavaroitaan kirppiskäytävän lattialla kyykkien. Katseeni nauliintui tavarakasasta pilkottaneisiin punaisiin varsiconsseihin ja kysyin heti naiselta, ovatko ne tulossa myyntiin. Olivathan ne, kuten myös kaksi muutakin kuviollista paria. Nainen kertoi punaisten olevan kokoa 36,5 ja minä jo meinasin heittää pyyhkeen kehään kuvitellessani niiden olevan liian pienet. Halusin kuitenkin kokeilla niitä, ja ne ovat kuin minulle tehdyt! Näistä kerran käytetyistä punaisista Converseista pulitin kymmenen (10) euroa, ja samalla kaupunkireissulla toisia kenkiä suutarilta hakiessani tämä ystävällisesti puhdisti jollain ihmeaineella näistäkin valkoiset kengänkärjet, joissa oli alun perin likaa. Ihan huippua palvelua! Ja huippu löytö!
No juu, tällä(kin) viikolla on tullut ostettua kaikenlaista. Tilannetta kuitenkin tasaa se, että vuokrasin piiiitkästä aikaa tänään myös itse kirppispöydän ja vein omia juttujani myyntiin. Suositulla naapurikirppiksellä viikkovuokra on vain 16 euroa ja sain pöydän heti - toivotaan, että pääsen vanhoista kamoista eroon!

2 kommenttia:

  1. Vau mikä löytö! Mulla on ollu tapana aina keväisin kartuttaa conssiperhettä, katotaan mikä väri tänä keväänä jää haaviin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytö todellaki! :) Kevättä täs jo toisaalta itekki odottaa, ni pääsis käyttämäänki noita! Ei kyl näillä keleillä taida olla siihen enää pitkä aika :D

      Poista