maanantai 14. huhtikuuta 2014

Jo vihertää!


Keittiöpuutarhani jokaisesta ruukusta pilkistää jo jotain vihreää. Yksi yrtti on oikein villiintynyt ja kasvanut tosi isoksi muihin verrattuna - enkä edes tiedä, mikä kyseinen kasvi on. Istutin siis sellaisiakin, joita en ole aiemmin istuttanut tai joista en edes tiedä, miltä ne näyttävät.


Harmaassa koriruukussa ja oikeanpuoleisessa isossa kattilassa näkyvät pitkät versot ovat varmaankin kirveliä tai pinaattia. Who knows. Viimeisin ilonaiheeni näkyy punaisessa peltiruukussa:


Chili-istutuksistakin alkaa puskea jo pikku taimivauvoja! En tiedä, mahtaako kasvi kasvaa niin isoksi, että se oikeasti tuottaisi syötäviä chilejä, mutta mielenkiinnolla seuraan tilannetta.


Parin viikon takaiset kirppislöytöni odottavat lämpimämpiä ilmoja ja parvekkeelle pääsyä. Lähdin varta vasten lähikirppikselle metsästämään vanhoja, ruuanlaittoon käyttökelvottomia emalikattiloita, ja löysin aivan täydelliset yksilöt. Eivät ne ihan eurolla tai kahdella mukaan lähteneet, mutta toinen oli -50% alennuksessa, niin säästin jo yhden kolmasosan kattiloiden kokonaishinnasta siinä. Kattiloihin istutin kumpaankin neljää eri yrttiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti