sunnuntai 31. elokuuta 2014

Aurinkosaappaat

Taas täytyy hehkuttaa! Perjantaina ehdin pitkästä aikaa tehdä pienen kirppiskierroksen, ja heti ekalla kirppiksellä näin jotain, mitä en voinut ohittaa. Kerran käytetyt, juuri omaan jalkaani sopivat keltaiset Hai-saappaat! Kokeilin ja mallasin ja peilasin ja kokeilin villasukan kanssa ja lopulta kävelin kirppikseltä ulos 20 euroa köyhempänä ja yhden parin saappaita rikkaampana. Voi mikä onni.


Aiemmin olin kyllä haaveillut Hai-saappaista, mutta kuitenkin päättänyt vanhojen punaisten nokialaisten kelpaavan. Kyllä nekin tästä eteenpäin vielä kelpaavat, mutta nämä ovat nyt enemmän city-saappaat ja punaisilla ehkä käyn useammin metsässä. Eihän näitä nyt voinut sinne kirppikselle jättää.


Haaveilin oikeastaan vielä enemmän oransseista Hai-saappaista, varsinkin kun mamalla on jo tällaiset keltaiset - mutta löytö mikä löytö, nyt ollaan sitten maman kanssa saapassamiksia!

Muutenkin oli ihan mahtava viikonloppu - leffaa ja istuskelua ja Helsinki-reissua ja ystäviä ja vihdoinkin Sandron ihana brunssi ja aurinkoa ja kaikkea. Kyllä näin iloisella mielellä on taas hyvä aloittaa uusi työviikko!

PS. Nämä päivät ovat olleet ihanan aurinkoisia, jatkukoon tämä sää pitkään - mutta toisaalta välillä saisi sataakin, että pääsisin käyttämään näitä uusia saappaitani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti