tiistai 26. elokuuta 2014

Tuomio tossuille


Tennarit on lemppareita. Harmi vaan, ne eivät yleensä ole kovin kestäviä. Punaiset perustennarit ovat majailleet kenkätelineessä jo pidemmän aikaa käyttämättöminä, sillä isovarvas on puhkaissut oikean jalan kenkään pienen reiän. Niitä ei viitsi enää käyttää, eikä tietenkään voi rikkinäisinä laittaa kirppiksellekään, mutta jotain uutta niistä olisi kiva keksiä. Yritin jo vähän googlailla tennarintuunausjuttuja, mutta tuloksena löysin vain koristeluohjeita tennareille, en varsinaisia uusiokäyttöideoita. Ainoa ideani on ripustaa kengät hääauton perään, niin kuin usein on tapana, mutta eipä ole häitä näköpiirissä! Joskus näin myös jossain hauskan idean kumisaappaaseen istutetuista yrteistä; en tiedä, mahtaisiko tennari toimia kukkaruukkuna.


Onko sinulla kuningasidea tennareiden tuunaamiseen? Voisiko ehjästä kengästä tehdä jotain ihan uutta? Vai olenko tässä kohtaa liian ekoilija ja hamstraaja? Otanko suosiolla nauhat talteen ja viskaan kenkäraadot menemään? Innovatiivisia ideoita otetaan vastaan!

2 kommenttia:

 1. Laitas kuvaa vanhoista punaisista kumppareista ! Kumppareista on helpompi keksiä tuunattavaa kuin tennareista. Hai-saappaat tuunaus,kun kuuklettaa tulee kivoja ideoita,sitten kun keltaiset saavat naarmuja ja tummentumia kuten minun haille kävi, nyt suunnittelen niille kukkapurkin uraa ja etsin uusia saappaita! Terv. Meeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva punaisista saappaista löytyy vanhasta postauksestani: http://jamatjaljella.blogspot.fi/2013/04/epatavallisen-harmaa-keskiviikko.html
   Kumppareista varmasti keksisikin hyviä ideoita, mutta en halua kuitenkaan luopua vielä noista punaisista, vaikka keltaiset Hait ostinkin. Tennareita sen sijaan olisi useammatkin menossa kenkien hautuumaalle!

   Poista