keskiviikko 20. elokuuta 2014

Syksy tuli puskista.

Kas näin se kesä mennä viiletti taas ja syksy saapui tasan samana päivänä kun aloitin taas työt kesäloman jälkeen. Ensimmäisestä työpäivästä lähtien on satanut joka päivä ja ollut paljon viileämpää kuin aiemmin. Kai se syksy tietää, milloin tulla.

Tämä syksyn aloitus on ollut pikkuisen erilainen kuin aiemmat; muina syksyinä en oikein olisi jaksanut ryhtyä miettimään työasioita ja tekemään suunnitelmia (vaikka on aiemminkin ollut lopulta ihan kiva mennä töihin), mutta nyt kerrankin oli sellainen fiilis jo loman loppupäivinä, että ei malttaisi odottaa töihin pääsyä!

Harmi vaan, ääni on tosi huonona alkurasituksen jälkeen. Koitan lääkitä sitä puhumattomuudella ja teellä - sitä en olekaan melkein koko kesänä juonut. Syksyn tullen teenjuonnista tulee lähes päivittäistä, ja olenkin iloinen, että teelaatuja löytyy moneen lähtöön. Ja myös ihania, rakkaita muumimukeja, joista juoda teetä.


Tänään iloitsen teestä, syysfiiliksestä ja ihanasta työstäni. On kyllä onni, että saa tehdä sitä työtä, mistä ihan oikeasti tykkää tosi paljon!


Syksyn tullen usein iskee myös luovuuspuuska - sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti