sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Tulkoon joulu


Tänäkin jouluna lahjat kääriytyivät kierrätysmateriaaleihin. Perinteinen joulutunnelmointi loppuukin sitten minun osaltani tähän; vietän tällä kertaa jouluni rapakon takana suuren maailman meininkiä ihmetellen. Toivottavasti ainakin tänne Suomeen tulee valkoinen joulu :) Merry Christmas, everyone.

6 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kivan oloinen blogi ja kummallisella tavalla mun maun mukainen joidenkin asioiden suhteen! Oletko tehnyt postausta kotisi sisustuksesta? Blogisi jämäideat, retrofiilis ja kierrätys antoivat viitteitä, että kotisikin voisi olla samaan henkeen sisustettu.. Tykkäsin ainakin emalikattilasta, mikä jossain kuvassa oli kukkapurkkina :)

  VastaaPoista
 2. Jatkoa edelliselle kommentille.. Käyttämäsi fontti on kyllä kivan näköinen, mutta tekee tekstistä hidaslukuista ja varsinkin N-kirjaimet menevät helposti sekaisin H:n kanssa (voi tosin olla vaan mun ongelma).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos pidät blogistani! Fonttiasiaa olen minäkin miettinyt, mutta pysytään nyt toistaiseksi tässä - katsotaan, jos tulevaisuudessa muita muokkauksia tehdessäni muokkaisin fonttiakin. En ole tehnyt varsinaista sisustuspostausta, mutta ainakin täältä löytyy pieniä maistiaisia kodistani: http://jamatjaljella.blogspot.fi/2014/05/100-kierratysaarteita.html
   Kotini on oikeastaan vähän sellainen sekametelisoppa retroa, kierrätettyä, uutta (siis kauan sitten uutena ostettua) ja vähän sitä sun tätä tyyliä. Kokonaisuudessaan en tiedä mahtaisiko sisustuksestani olla iloa postauksen aiheeksi, mutta niitä kirppiksiltä haalittuja ja itse tehtyjä yksityiskohtia toki esittelen täällä!

   Poista
 3. Nyt kun oot Minttu tehnyt jo noin monet joustinneulesukat, niin seuraavaksi otat sen mummun antaman haasteen vastaan, ja teet ne piirakkasukat! Tai palmikot. Tuut huomaamaan miten kiva ja helpookin niitä on tehdä, etkä sen jälkeen malttais tehdä "tavallisia" ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä otan tavoitteeks että tän vuoden aikana rohkenen kokeilla... :) Säkin olit päivittäny blogia pitkästä aikaa! Jee!

   Poista