tiistai 25. marraskuuta 2014

Viimevuotisia joulukortteja

Sieltä se joulu uhkaavasti (jeejeejeeee) lähestyy, ja on jo pikkuhiljaa aika suunnata ajatuksia joululahjoihin ja -kortteihin. Tässäpä viime vuonna askartelemiani joulukortteja, joihin käytin tietysti mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Ainoa uusi, korttien tekoa varten viime joulun alla ostamani asia oli muutamat korttipohjat. Muuten mentiin omista askartelulaatikoista löytyneillä jutuilla.- Kirjaimet kirpparilta ostetun kirjainmuotin avulla ja kultaista kakkupaperia


- Sateenkaaren värisistä teipinpaloista joulukuusi


- Viiksiteippiä sekä vanhoja kartonkeja ja lahjapapereita


- Edellinen punaisena versiona


- Tonttukuvioista lahjapaperia joulupalloina

Kuten korteista huomaa, olen hyvin yksinkertaisen askartelun ystävä. Pyrin käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, kuten säästämiäni lahjapapereita, sanomalehtien sivuja yms useammastakin syystä: se on ekologista, rahaa säästyy ja pääsen eroon vuosien varrella askartelulaatikkoon kerääntyneistä matskuista. Tämän vuoden joulukortteja en olekaan vielä ollenkaan suunnitellut, täytyy ehkä piakkoin ryhtyä miettimään niitä!

Edit: Tulipa vallitsevasta Tahdon-kampanjasta muuten mieleen, että noiden sateenkaariteipillä tehtyjen joulukuusikorttien ei ollut tarkoitus olla mitenkään kantaaottavia (vaikka tasa-arvoisen avioliittolain kannalla olenkin)! Silkkaa sattumaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti