keskiviikko 28. tammikuuta 2015

2015

Hoplaa. Niin sitä taas hypättiin seuraavaan vuoteen. Täällä vuosi on alkanut liikunnallisissa merkeissä; olen ekaa kertaa elämässäni saanut personal trainerilta minua varten suunnitellun saliohjelman, ja muutenkin liikuntakärpäsen purema kutittaa entistä pahemmin. Myös syömiseen kiinnitän nyt kevään ajan erityistä huomiota, ja esimerkiksi mitään herkkuja, kuten karkkia, suklaata, sipsejä, leivoksia tms, en ole loppiaisen jälkeen syönyt. Eikä ole edes oikeastaan tehnyt mieli!


Karkkia silmille ovat kuitenkin nämä Marimekon kuosit, joista tänään postiin viemäni synttäripaketti koostui. Paketti lähti kauas, ja toivon että se kestää tulevat tuhannet kilometrit!


Marimekko-fanille Marimekon mainoslehdestä leikattuun paperiin kääritty cd-levy sekä Marimekon ihanan värikäs pussukka. Kortti on Ivana Helsingin.


Postipaketiksi lahjoja suojaamaan taittelin Marimekon paksun paperikassin, ja niittasin ja teippasin sen tiukasti kiinni - toivottavasti pysyy. Tuohon liimasin vielä valkoisen osoitetarran ja kirjoitin vastaanottajan osoitteen. Tällaisen paketin minäkin tykkäisin saada, vaikka itse sanonkin! Marimekko on vaan niin <3


Viime vuosista poiketen tässä tammikuussa villasukkainnostukseni ei ole lopahtanut vuodenvaihteeseen. Nämä sukat voisivat olla jämälangoista, mutta todellisuudessa ostin ne ihan sukkientekoa varten jo viime tammikuussa. Lankoja riitti, motivaatiota ei. Nyt vuosi sen jälkeen tartuin toimeen ja muutaman viikon aikana rauhakseen neuloskeltuani sain valmiiksi nämä mahtavan väriset energiasukat. Ihan itselleni!


Niille, jotka ihmettelevät, miksi sukissa on pinkkiä; olen jostain kumman syystä alkanut pikkuisen pitää tuollaisesta vahvasta pinkistä... Hmm.


Tällaisen taulun löysin pari viikkoa sitten Clas Ohlsonilta heräteostoksena. Siinä on kyllä tosi hyviä pointteja ja tavoittelemisen arvoisia asioita. Näillä neuvoilla ja positiivisella asenteella minä olen aloittanut tämän vuoteni. Olethan sinäkin luvannut täksi vuodeksi (ja myös tuleviksi) pitää huolta itsestäsi ja läheisistäsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti