torstai 29. tammikuuta 2015

Kirppuvisiitti

Kävin tänään elämäni ensimmäistä kertaa katsastuttamassa auton. Läpi meni. Odotellessani kävin viereisillä kahdella isolla kirppiksellä, joilta löytyikin muutama juttu kotiinviemisiksi!


Herkullisen värinen ja tosi hyväkuntoinen Marimekon meikkipussukka vitosella. Oikeastaan tämänhetkisellä tarpeellisten ostosten listalla on akuutisti keikkunut isompi meikkipussi kaikille yön yli -reissujen tavaroille, kun vanha on jo tosi likainen, mutta tätä en voinut jättää hyllyyn ja kun kotona tarkemmin tutkailin, vanha pikkumeikkipussinikin oli kyllä jo tosi kulahtanut. Marimekkoa sekin, tosin pikkuisen tätä uutta pienempi; sen kanssa on ollut ongelmana, että juuri ja juuri kaksi tärkeää meikkiasiaa on tilanpuutteen takia jäänyt ulkopuolelle. Nyt kaikki mahtuu yhtäaikaa, jee!


Kivat kullanväriset nappikorvikset kahdella eurolla.


Ja tämä oli näistä ehkä se todellinen heräteostos: Matka-Mölkky 1,5 eurolla! En ole vielä avannut ja katsonut, kuinka pieniä mölkkytötsät ovat, mutta varmaankin ihan hauska pelata tuttua peliä välillä pienemmässä mittakaavassa.


Itsellänikin olisi iso Ikea-kassillinen tavaraa kirppikselle menossa, mutta pari kertaa olen kokeillut tuossa lähikirppiksellä viikon pöytävuokraa ja hyvä jos olen plussalle hädin tuskin päässyt (vaikka vuokra on ollut jotain 16 euroa). En siis jaksa nähdä sitä vaivaa parin hassun euron tähden. Myöskään Facebook-kirppismyynti on täällä seudulla tosi nihkeää. Saa nähdä, missä ja milloin saan nuo tavarani myytyä!

PS. Tavaroiden alla näkyy rapistunutta pintaa - siinäpä yksi pitkään jäissä ollut jämäprojektini, jonka toivottavasti saan aluilleen talven jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti