keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Uusia tuulia keittiössä

Olen joutunut olemaan pari päivää sairauslomalla äänen katoamisen takia, ja pari päivää on vielä edessä. Kun ei saa puhua eikä laulaa, pitää pysytellä ylhäisessä yksinäisyydessään ja keksiä kotona kaikenlaista puuhaa. Viime päivinä olen kokeillut uusia juttuja keittiössä, tässä niistä maistiaisia:


Salaattiwrap paistetulla tofulla, sweet chili -kastikkeella ja kasviksilla, bataattiranskalaisia ja guacamolea. Itse tehtyä sekin, tietysti.


Bataattiburger linssipihvillä ja tsatsikilla.

Ja sitten tämän illan kokeilu, joka meni aika pahasti vihkoon. Mutta aina ei voi onnistua, eihän?


Elämäni ensimmäiset proteiiniletut. :D Tältä näyttivät ensimmäiset versiot, kunnes vaihdoin pannua ja lisäsin tiettyjä ainesosia koostumuksen parantamiseksi. Sen jälkeen letut pysyivät sentään kasassa, mutta osa niistä paloi silti.

Ensi kerralla vähän paremmin.

1 kommentti:

  1. Seuraavana päivänä kokeilin yhdistää menneiden päivien ruokien aineksia, eli tein salaattiwrapin linssipihvi-, guacamole- ja tsatsikitäytteellä ja sekin oli ihan älyttömän hyvää! Rakastan wrappeja, hampurilaisia, tortilloja, tacoja, pitaleipiä yms. joten tästä salaattiversiosta tuli ihan ehdottomasti uusi, tämänhetkiseen ruokavaliooni sopiva lemppari! Kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista