tiistai 17. joulukuuta 2013

Pikku pakettikortti

Ostin muutama viikko sitten uuden veden- ja tuulenpitävän takin. Ulkoiluvaatteissa on usein monta paksua, pahvista läpyskää, joissa lukee hinta ja merkki ja tuotetiedot jne. Takin mukana tuli yksi myös pahviläpyskä, jossa ei lukenut muuta kuin takin merkki. Säästin sen, koska se näytti muodoltaan ihan pakettikortilta; vähän piti vaan tuunata, että sai merkin pois näkyvistä.


Liimasin merkin päälle palan kiiltävää punaista lahjapaperia (sekin säästetty jostain menneiltä vuosilta ja vielä riittää materiaaliksi) ja koristelin. Siinäpä se. Samaisen lahjapaketin paperikin on kierrätettyä, ja on kyllä tosi kaunista paperia! Kuvissa näyttää jokseenkin vähän liian vihreältä...


Tämän joulun lahjoihin olen tehnyt pakettikortteja myös pikku pahvinpaloista ja tapettinäytteistä, mutta niistä en viitsi laittaa kuvia, kun niissä lukee etupuolella lahjojen saajien nimiä!

Aina ei siis tarvitse ostaa kaupasta pakettikortteja, kun kaikenlaisista materiaaleista voi itsekin tehdä niitä käyttämällä vähän luovuutta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti