tiistai 31. joulukuuta 2013

Hei hei herkuille

Vastahan se millennium oli. Ja nyt ollaan jo vastaanottamassa vuotta 2014. Minun uusi vuoteni alkaa (vähintään) kuukauden mittaisella herkkulakolla. En aiemmin ollut ollenkaan makeiden asioiden perään, mutta tuntuu, että juuri vuoden 2013 aikana herkkujen syöminen (karkit, suklaa, leivonnaiset...) on lähtenyt lapasesta. Nyt tapahtuu ryhtiliike, ja aloitan elämäni ensimmäisen herkkulakon. Aion muutenkin tähdätä kohti vielä hitusen terveellisempiä elämäntapoja, vaikka hyvin terveellisesti elän kyllä nytkin. Herkkulakko on jotain, mitä en ole ennen kokeillut - ennen kaikkea haluan sen myötä testata luokattoman huonoa itsekuriani.

Uudenvuodenlupaukseni vuosimallia 2013 oli olla stressaamatta asioista. Se on onnistunut mainiosti. Jatkan siltä osin samalla linjalla, ja sen lisäksi lupaan olla herkuttelematta ainakin tammikuun ajan. Jos en olisi jo aiemmin päättänyt ryhtyä välttämään herkkuja, olisin mahdollisesti osallistunut ChocoChilin kautta hiljattain bongaamaani vegaanihaasteeseen, jossa tarkoitus on siis välttää kaikkia eläinperäisiä tuotteita tammikuun ajan. Minulle jugurttihirmulle se olisi kyllä ehkä ollut vaikeaa... Mutta tulen varmasti kokeilemaan ainakin muutaman päivän mittaista vegaaniutta joskus.

Terveellistä ja stressitöntä vuotta 2014!


(Kuva on viime vuoden raketeista. Tänä vuonna tyydyn katselemaan raketteja lähinnä oman kodin ikkunasta, koska olen vähän kipeä. Surkea ajoitus, mutta niin kai se aina menee, että tunnollinen työntekijä sairastaa lomalla!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti