lauantai 1. marraskuuta 2014

Legot rivissä

Ostin jokunen vuosi sitten torilta käsityömyyjältä kivat punaiset legokorvikset. Itse tehdyt varmastikin. Pidin niitä jonkun verran, tosin palikat ovat niin isot, että häiritsivät puhelimeen puhumista. Jossain vaiheessa toisesta korviksesta irtosi tausta, enkä saanut sitä liimattua takaisin.


Tuttu juttu: kaikesta voi tehdä magneetteja.


Magneettilevyyn liimaa ja levy liimalla kiinni legon taustapuolelle.


Ja jääkaapin oveen.


Tämän illan legotuunaustakin suurempi saavutukseni oli ensimmäistä kertaa itse tekemäni sushit! Valmistus ei ollut niin vaivalloista kuin minkä kuvan siitä on saanut, ja lopputuloskin oli ihan ok. Ei superhyvää, mutta se johtui osittain väärästä täytevalinnasta ja osittain Pirkan sushipaketin tuotteista (olen syönyt parempaakin wasabia ja soijaa). Lisäksi paketissa olleet neljä levälevyä olivat kaikki jo valmiiksi rikki. Kahteen rullaan laitoin täytteeksi kurkkua, avokadoa ja porkkanaa, kahteen kurkkua, avokadoa ja surimipuikkoja. En uskaltanut ostaa raakaa kalaa, mutta halusin jotain merenelävämeininkiä - ravun- ja kalanmakuiset surimipuikot hyppäsivät kaupassa kalahyllystä ostoskoriin, mutta ihan varmasti viimeistä kertaa. Olivat meinaa niin kamalia löllömassapuikkoja, etten voinut syödä enempää kuin yhden. Ehkä joku tykkää, minä en.

Kokonaisuudessaan ei huonompi suoritus ekaksi kerraksi! Varmasti teen joskus toistekin!


2 kommenttia:

 1. Heeei, mistä tollasta magneettilevyä löytää? Oon vaan ite löytäny niitä nappeja, mutta tollasta ois kiva hyödyntää lasten kanssa askarrellessa :)
  Ps, hyvältä näyttää sushit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin ton jo Kouvolan aikana, mikähän Sinooperi tai vastaava se oli. Joku sellanen, en muista tarkemmin! Se on kyllä kätevä kun voi leikata just sen kokosen palan ku tarvii!

   Poista