tiistai 5. maaliskuuta 2013

Inspiraatiota muualta: Karkkipaperivihko

Jotkut karkkipaperit ovat tosi kauniita. Minun silmääni miellyttävät erityisesti retrohenkiset karkkipaperit. Ja mikäs sen retrompaa kuin Pihlaja-karkki! Olin nähnyt aamukahvilla-blogissa kivan vinkin päällystää vihko karkkipapereilla, ja kun joskus sukulaiset söivät kettukarkkeja, haalin paperit itselleni ja vihdoin päätin kokeilla vihon päällystämistä itsekin! Tai no päällystettävänä oli oikeastaan pieni kovakantinen muistikirja, jos tarkkoja ollaan. Mutta kuitenkin.


Aluksi karkkipaperit piti kiinnittää liimalla kansiin, ja sitten kontaktimuovia päälle. Jostain syystä kontaktimuovilla päällystäminen ei ole koskaan ollut mun juttu - tämä tuntui aika hankalalta. Sain kuitenkin muovit taisteltua kansiin, ja lopputulos oli söpö. Pieni kettukarkkimuistikirja lähti lahjaksi Thaimaahan asti. :)


Tämä on selkeästi hienompi tapa säilyttää kivat karkkipaperit, kuin oma säilytystapani lapsuudessa: samoin kuin sarjakuvia, muistan liimanneeni ihan kaikenlaisia karkkipapereita (siis myös suklaapatukoiden jne kääreet) tavalliseen ruutuvihkoon. Ei kansiin, vaan vihkoon sisällöksi. Niitä on sitten tooooosi kiva selailla vanhempana. (?!?) Taisivat lentää keräykseen ne vihot jo kauan sitten. Hah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti