tiistai 26. marraskuuta 2013

Pipoja pirpanoille

Aamulla herätessäni huomasin kuulostavani käheä-ääniseltä varikselta, jolla on vuosisadan pahin äänenmurros. Välillä ääntä tuli ja välillä ei. Tämä päivä on siis kulunut kotona kurkkua parannellessa; kun ääni on tärkein työväline, ei tässä kunnossa ole töihin asiaa. :(

Olen kuluttanut aikaa mm. uuden ompelukoneen parissa, josta eilen kerroin. Lokakuussa uhosin kokeilevani vuorillisen trikoopipon ompelua, mutta haaveeksi jäi sillä kertaa. Tänään otin sen asiakseni ja hurautin (no ei kyllä ollut niin helppoa kuin miltä valitsemani verbi saa asian kuulostamaan) kaksi trikoopipoa. Kankaiksi käytin korallinväristä trikoopaitaa ja toisen pipon sisäkankaaksi palaa mustista trikooleggingseistä. Molemmat siis jostain kohtaa sen verran vahingoittuneita, ettei niitä olisi alkuperäisessä muodossaan enää voinut käyttää.

En ruvennut kuvailemaan työvaiheita sen kummemmin; käytin samaa Kukikkaat kuosit -blogin ohjetta kuin raidallista pipoa tehdessäni. Pienistä haasteista huolimatta sain valmiiksi kaksi pieneen päähän sopivaa pipoa, joista toisessa musta ja toisessa korallinvärinen sisäkangas. Molempia koristaa tummasta heijastinkankaasta leikattu tähti.


Pipomannekiineiksi pääsivät työtavaroista kaivetut panda ja orava. Lopulliset omistajat tulevat kuitenkin toivottavasti olemaan kummityttö ja hänen siskonsa, jos vaan pipot heidän päihinsä sopivat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti