torstai 28. marraskuuta 2013

Purkkeja + teippejä

Pilttipurkki on varmaan nykyajan sukkahousut, jos Pirkka-niksikäytettävyydellä mitataan. Ne ovat hurjan monikäyttöisiä; esimerkiksi hillopurkkeina, säilytysrasioina, tuikkukippoina, ja kansista saa vaikka muistipelin. Paitsi että pitäisi varmaan sanoa "lastenruokapurkki", koska Piltti on vain yksi niistä merkeistä. Tämä on vähän sama juttu kuin vaikkapa trippi (pillimehu) tai nessu (nenäliina), jotka ovat merkkien niminä yleistyneet puhekielessä sitä tavaraa tarkoittaviksi yleisnimiksi. Eikö ne muut merkit koe tätä syrjintänä? Tulinpahan vaan ajatelleeksi..... hah.


Mutta siis. Teippailin Tigerista ostamillani teipeillä pari lastenruokapurkkia, joista olin tietysti liottanut etiketit ensin irti. Yhtenä iltana Iittalan Kivi-tuikkujen tilalla valoa elämääni toivatkin viikset ja ruudut!


Nuo Tigerin teipit ovat kyllä siitä mainioita, että jos vaikka sattuu teippaamaan ihan vinoon, niin ne lähtevät irti ja voi yrittää uudelleen (mutta eivät kuulemma silti ole niitä kuuluisia washiteippejä). Kokeilin myös sateenkaariteippiä pikkuruiseen muoviseen naamarasvarasiaan, jonka sisällön olin kuluttanut loppuun - näyte keväisen juoksutapahtuman tuotekassista.


Kunnollinen pesu, tuotetietoteipit pois ja väriä tilalle. Oli muuten just eikä melkein tuo teipin leveys sopiva rasian korkeuteen! Päälle laitoin vielä kukkatarran. Tässä voisi vaikka pieni prinsessa säilyttää sormusta tai korvakoruja.


Olen tänään ollut kolmatta päivää poissa töistä ääneni takia, ja näihin äänettömiin päiviin on mahtunut mm. kokkausta, leipomista, virkkausta, ompelua, neulomista, askartelua, sisustusta, pianon- ja kitaransoittoa... toisin sanoen kaikkea tosi kivaa, mutta kyllä silti olisi ollut kiva päästä töihin. Huomenna menen vaikka pää kainalossa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, ja ei ole taaskaan ollenkaan vaikea toteutus jos haluaa itse kokeilla :) Noita teippejähän saa nykyään vaikka minkälaisia, niin saa tuunattua rasioistakin omannäköiset!

      Poista