torstai 21. helmikuuta 2013

Postia ystävälle

Kuten jo Julkkikset kehyksiin -postauksessa mainitsin, vastustan lahjapapereiden ylenpalttista käyttöä. Pyrin paketoimaan omat lahjani kierrätysmateriaaleihin, jos suinkin mahdollista. Säästän itse saamani lahjapaperit, jos ne ovat hyväkuntoisia, ja käytän ne uudelleen. Sama pätee pieniin paperisiin lahjakasseihin, joita ammatin puolesta jostain syystä tuppaa jouluisin ja keväisin ilmaantumaan :) Jouluna sain yhden joulumuistamisen pakattuna ihanaan raidalliseen Marimekon paperipussukkaan. Säästin sen, ja itse sain siitä kahteen eri lahjaan kauniit kääreet. Toinen meni jo joululahjaksi, toinen lähti ystävälle postitse viime viikolla.

Paperipussista suurin osa oli jo jouluna kulunut siihen toiseen lahjaan, mukaanlukien pussin pohja eli se taitoskohta. Nyt oli jäljellä enää pieni kaistale pussin toisesta päästä. Teippasin siihen taitoksen ja tein siitä vähän kuin kirjekuoren.Pikku synttärilahjaksi pääsivät minivillasukka-avaimenperä ja sarjakuvamagneetti.


Raitapaperista tuli siis 2 in 1 -kirjekuorilahjapaperi. En tehnyt erillistä korttia, vaan kirjoitin synttärionnentoivotukset kuoren takapuolelle värikkäillä huopakynillä.


Lopuksi vielä tietysti saajan osoite, ja iloisen värinen postimerkki. 


Toivottavasti lahjan saaja iloitsi kokonaisuudessaan postilaatikkoon ilmestyneestä ylläristä; minä ainakin olin tyytyväinen siihen, että raitapaperi pääsi uusiokäyttöön :)

2 kommenttia: