sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tennaripulma


Kuvassa näkyvä kangaskaistale on leikattu valkoisesta t-paidasta, ihan kuten tämänkin postauksen Joku raja -kuva. Ostin paidan puolisentoista vuotta sitten Thaimaasta, maksoin siitä ehkä euron tai kaksi, ja kuinka ollakaan - jo parin pesun jälkeen paidan saumat vääntyivät niin muodottomiksi, ettei sitä voinut enää käyttää. Ei ollut yllätys, mutta toki harmitti.


Tarkoitukseni oli tehdä ihanista tennareista taulu: pingottaa kangas canvastaulun/maalauspohjan päälle ja nitojalla pamautella takapuolelta kiinni. En kuitenkaan ole löytänyt mistään noin 35x45cm kokoista canvastaulua! Kaikki ovat joko liian isoja tai pieniä. Kaivelin myös askartelulaatikon pohjalta isoja, paksuja pahveja, ja mallailin kangasta siihen päälle, mutta ei toimi... Tennaritauluhaaveeni taitaa siis jäädä. Nyt tarvitsisinkin apua: mitä muuta tuosta kankaasta voisin tehdä? Kangaskassin kylkeen sen toki voisi ommella, mutta odottelen vielä muitakin varteenotettavia ajatuksia. Onko sinulla idea?

5 kommenttia:

 1. käyppäs clasulta kattelee pinkopohjii (tarkotettu siis maalaukseen), esim. koko F6 on 41x33cm. t. tuntemasi clasu-typy :)

  VastaaPoista
 2. PS. hyvää ystistä !!!

  VastaaPoista
 3. Oi no täytyypä käydä vaikka heti huomenna kun oon kaupoille vähän menossa! Kiitti vinkistä ja hyvää ystistä myös ;)

  VastaaPoista
 4. Hei vitsi mulla ois sellanen vanha canvastaulu, mikä joutais uusio käyttöön. Harmillisesti se on 40 x50 kokonen eli vähän liian iso... Jos keksit jonkun ratkasun ja sen haluut ni saat sen :) Ja ihania uusia juttuja sulla täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Se on kyllä joo liian iso :( Kiitos kuitenki! Toivottavasti keksit sille jotain käyttöä, voihan siihen niitata vaikka minkälaisen kankaan ja laittaa sisustustauluks :)

   Poista